Om de ervaring van het online shoppen in onze winkel gezellig en makkelijker te maken zijn hier nog enige tips en regeltjes om even na te lezen. Tenslotte maken goede regels betere vrienden.

Betaling

kidzRhipp hanteert de volgende mogelijkheden tot betaling:

 • Bancontact/Mister Cash/iDeal: 

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde beveiligde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.  

Bancontact / Mister Cash is de Belgische variant van iDEAL en werkt op dezelfde wijze. Hierbij zijn oa directe verbindingen met KBC bank en Belfius te vinden. Maar andere banken werken natuurlijk ook gewoon met deze methode.

Het voordeel van betaling op deze wijze is dat uw betaling meteen zichtbaar is in onze administratie en de bestelling dus zo snel mogelijk verzonden kan worden.  

 • Creditcard
 • Contante betaling bij afhaling van de bestelling:

We hebben geen winkel maar bestellingen kunnen wel op afspraak bij ons magazijn in Temse worden opgehaald.  Als u kiest voor afhalen van de bestelling kunt u ook kiezen voor contante betaling.  Omdat er op zeer onregelmatige tijden iemand aanwezig is kunt u niets ophalen zonder het van te voren te bestellen. We nemen met u contact op om een afspraak te maken zodra de bestelling voor u klaar staat.

Contante betaling kan alleen gepast. We hebben in het magazijn geen pin automaat of wisselgeld. 

 • Payconiq betaling bij afhaling van de bestelling:

Sinds kort kan er bij afhaling ook gekozen worden voor een betaling met Payconiq, dit om het ontbreken van een pintautomaat, bancontact automaat te overbruggen. Payconiq is een betaalsysteem dat werkt via de smartphone en hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Voor meer informatie over Payconiq kan u hier meer uitleg vinden. Deze app werkt met rekeningen van alle banken, maar klanten van oa ING en KBC kunnen de app iets sneller terugvinden dan klanten van overige banken.

 • SOFORT Banking
 • Bitcoin

Verzending

Om zeker te zijn dat uw pakket netjes wordt afgeleverd en om eventuele misverstanden te voorkomen wordt uw bestelling verstuurd met Bpost.

De bijdage in de handling- en verzendkosten zijn:

Voor Nederland:   6.95 euro

Voor België:   5 euro

Voor overige vragen welke betrekking hebben tot de verzendkosten, kunt u contact opnemen via de contactpagina of een berichtje sturen naar: info@kidz-r-hipp.com

Als plaats van levering geldt het adres dat de Klant aan het bedrijf kenbaar heeft gemaakt. De klant heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde adresgegevens onverwijld aan kidzRhipp te melden. Het risico van vermissing van producten berust bij de klant op het moment dat bezorging aan de klant onmogelijk blijkt door het onjuist verstrekken van adresgegevens.

Indien de producten na een mislukte bezorgpoging terugkeren bij kidzRhipp zijn de kosten van een eventuele herzending voor rekening van de klant.

Levertijden

Levertijd van artikelen bij versturen:

Alle artikelen die u in het winkelmandje kunt plaatsen zijn uit voorraad leverbaar en worden zodra de betaling ontvangen is binnen 1 tot 7 werkdagen via BPost naar u verstuurd. Zodra een bestelling verzonden is ontvangt u aan het eind van de werkdag een e-mail zodat u weet dat de bestelling onderweg is. 

Ophalen van artikelen:

Wij hebben geen winkel maar op afspraak is het wel mogelijk een bestelling af te halen op ons adres Prinsenlaan 23 in 9140 TEMSE. Zodra we de bestelling binnen hebben nemen we contact op om een afspraak te maken. Omdat er alleen op zeer onregelmatige tijden iemand aanwezig is kan er alleen worden opgehaald als er van te voren besteld is. 

Retour

Indien u een product koopt via de webshop van kidzRhipp is er sprake van een zogeheten Koop op afstand. Bij een koop op afstand heeft u als consument gedurende 14 kalenderdagen de mogelijkheid om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden (herroepen). Bij levering van producten vangt deze bedenktijd aan op de dag waarop het product door u wordt ontvangen. Ook wanneer u het product nog niet van kidzRhipp heeft ontvangen dan kunt de overeenkomst ontbinden (annuleren).

Wilt u de koopovereenkomst annuleren/herroepen dan dient u ervoor zorg te dragen dat daarvan tijdig een schriftelijke kennisgeving (per e-mail of post) door kidzRhipp wordt ontvangen, onder vermelding van uw gegevens, bankgegevens en ordernummer. De bankgegevens dienen te corresponderen met de bij kidzRhipp reeds bekende bankgegevens. Klanten uit Nederland dienen tevens het IBAN en BIC nummer van hun eigen bank te vermelden.

De kosten voor retourzending komen volledig voor uw rekening. Ook bij het retour sturen van een gedeelte van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. Het product dient binnen 7 dagen na de opgave datum van ontbinding van de overeenkomst compleet, ongebruikt en met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele verpakking aan kidzRhipp te zijn geretourneerd

Tijdens uw bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking en mag u het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Een gebruikt artikel wordt niet terug genomen. 

Binnen 14 dagen na correcte ontvangst van de retourzending wordt het volledige aankoopbedrag gerestitueerd, inclusief de betaalde verzendkosten.  

Gelieve bij een retour zending steeds onderstaande tekst in uw mail of brief op te nemen:
 
(Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen) 
Aan:
kidzRhipp

Prinsenlaan 23

9140 TEMSE

info@kidz-r-hipp.com


— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van 
de volgende goederen (*)/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*)  
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 

— Besteld op (*)/Ontvangen op (*)……………………………………………………………………………………………………… 
— Naam /Namen consument(en) ………………………………………………………………………………………………………… 
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 
— Adres consument(en) ……………………………………………………………………………………………………………………… 
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 
— Datum ………………………………………………………………………………………………… 
— Handtekening van consument(en)  
(alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend) 
 

Retour adres:

kidzRhipp

Prinsenlaan 23

9140 TEMSE (B)    

 

Privacy

KidzRhipp respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens  om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. KidzRhipp zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

KidzRhipp gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

 • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
 • Om het winkelen bij kidzRhipp zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
 • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven via onze nieuwsbrief.
 • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
 • Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
 • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

KidzRhipp verkoopt uw gegevens niet

KidzRhipp zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van kidzRhipp, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen  u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

 

 

© 2008 - 2020 kidzRhipp | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel