Wie zijn wij?

 

 

 

 

 

Wel, wij zijn een gezin van 5 personen, Kenny en Sophie met 3 kinderen Elias (°2003), Eris (°2005) en Estia (° 2008). Met 3 kinderen en een man die fulltime werkt, was het uiteindelijk niet echt interessant voor mij om ook nog fulltime buitenshuis te gaan werken, want ja, elke mama kent wel het was-en plas-verhaal van een gezin, maar ik wou iets leuks en nuttig nog doen, iets VAN mezelf, maar niet alleen VOOR mezelf. Iets wat liefde vraagt, maar ook voldoening geeft, kortom iets waar ik mezelf kon zijn.

Waarom deze webwinkel?


Daarom gingen we op zoek naar iets waardoor er wel gewerkt werd (buiten de was en de plas van alledag) en er voor de kinderen toch ook altijd iemand thuis was en zo was het idee ontstaan om een winkel te beginnen. Nu, de nadelen daarvan waren nog groter dan fulltime gaan werken: een winkel moet minstens tot 18 uur open zijn, elke zaterdag ook open, dan 's avonds nog papierwerk, nog minder vakantie dan in dienstverband en de kosten rezen de pan uit, dus winkel? Toch maar niet, dat plan voeren we maar af. 

Een winkel in huis, met variabele uren (werken als de kids er niet zijn, even sluiten als ze wat TLC nodig hebben) dat is wat ik zocht en zo is dus het idee van een webwinkel geboren. Ook omdat ikzelf een grondige hekel heb aan winkelen met kinderen bij me, vooral als het gaat om kleding voor hen. Wie hier kent het niet? Je bent net in de winkel en opeens moet er iemand dringend naar het toilet, na 2 dingen passen krijg je zeuren en huilen en willen ze naar huis. 

Ik zie heel erg graag leuke en comfortabele kleding voor de kids, maar de prijzen die daarbij horen, zie ikzelf nu net even minder graag. Dus, daar kwam dan het idee in mijn hoofd om outlet kinderkleding en dan nog liefst outlet kindermerkkleding te verkopen. Ik vermoed dat ik niet de enige mama ben die niet graag 50 euro voor een merkjeansbroek betaald met risico dat op de eerste dag dat die broek gedragen wordt er gevallen wordt en de broek al dadelijk de vuilnisbak in kan. Geef me dan maar liever een jeansbroek van datzelfde merk voor 15 euro als ik kan kiezen.

Hoe komen we aan die rare naam?


En tja, omdat wij alle kinderen leuk vinden en we alle kinderen ook hip willen vinden, was het redelijk snel beslist: onze winkel zou kids are hip worden. Nog wat sleutelen en spelen met de naam en uiteindelijk was kidzRhipp geboren. Ik ben heel graag met woordspelletjes bezig en logica, dus een beetje van die 2 samen en je ziet het grappige van onze naam er wel in. 
 

Waarom kiezen voor onze winkel?

Er zijn natuurlijk heel erg veel webwinkel met baby- en kinder outlet kleding, dus wat ons anders maakt dan andere winkels is heel simpel:

  • Wij staan voor leuke, goede ouderwetse gezelligheid op het internet. Net zoals je vroeger bij de slager om de hoek nog een babbeltje kon maken, begroet werd met je eigen naam en grote glimlach, proberen wij om dit gevoel zo veel mogelijk via het web tot bij jullie te brengen.
  • Al onze kleding wordt met zorg en liefde uitgezocht, geselecteerd en verpakt. Net zoals we de kleding voor ons eigen gezin graag behandelen, doen we dat ook met jullie kleding.
  • Omdat elke klant bij ons een beetje familie wordt, krijgt elk pakje dat hier op de post gaat een leuke, kleine goodiebag als attentie voor onze nieuwe vrienden.
  • en als laatste natuurlijk: onze prijzen zijn lekker laag gehouden. Leuk voor iedereen om eens onbezorgd te shoppen zonder meteen bang te moeten zijn dat de rekening te hoog wordt.

Ondertussen zijn we al een paar jaar verder en hebben we met ons gezin een soort van symbiose gevormd met de webwinkel. Meestal lukt het allemaal wel goed, maar af en toe komt er natuurlijk eens een probleempje met de kids tussen, of moet ons gezin even geduld hebben omdat de webwinkel eerst in orde moet zijn, maar dat zijn beslommeringen die iedereen wel eens heeft, en zolang de balans redelijk in evenwicht blijft, zijn wij hier gelukkig dat we jullie gelukkig kunnen maken.

© 2008 - 2020 kidzRhipp | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel