Waar je online kindermerkkleding kan kopen, tja, dat is natuurlijk hier bij ons. Maar het internet biedt veel meer dan enkel winkels voor baby- en kindermerkkleding. Een gegeven waar veel mensen misschien niet aan denken, is dat het op het wereldwijde web ook wemelt van de winkels waar je inspiratie kan opdoen én kopen voor kinder feestjes (en ook wel voor de grote mensen hoor).

Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het wel in een webwinkel, dus wordt het wel heel erg makkelijk om er een knalfeest van te maken. Een paar tips die hierbij misschien heel goed van pas kunnen komen.

 1. Is je zoon of dochter de volgende Picasso in spé en moet er echt een knutselhoekje op het feest aanwezig zijn? Kijk dan eens bij http://www.hobbyshop-online.nl daar vind je nl een heel groot assortiment aan krimpfolie.

  Dit is een soort papier waar je geweldige patronen op kan tekenen die dan ingekleurd worden met watervaste stift of potlood. Als iedereen klaar is kan het papier in de over gedroogd worden en wordt het wel 9 keer zo dik, maar ook wel 3 keer zo klein (vandaar ook de naam: krimpfolie).

  Iedere kunstenaar kan na het feestje de eigen creatie mee naar huis nemen, zodat het fier getoond kan worden thuis.
 2. Vaak wordt er aan het einde van het feestje een kleine traktatie aan de gasten meegegeven. Wil je graag eens iets anders dan die eeuwige fluitjes, jojo's of snoepjes? Snuffel dan gauw even in het aanbod van www.ikgatrakteren.nl 

  Hier vindt je een avervloed aan leuke, gezonde en aparte dingen waarvan de gasten achteroverslaan. Je kan alles zelf maken, maar, als de nood het hoogst is, kan je ook voorverpakte en klaargemaakte traktaties bestellen natuurlijk.

  Overigens, niet enkel voor feestjes, maar ook voor bv Pasen, geboorte, einde-schooljaar kan je hier leuke en aparte dingen vinden die een plezier zijn om te geven én te krijgen.
 3. Wil je jarige job graag een thema feestje?

  Dan kan je alle versieringen, tafellinnen, servies en uitnodigingen natuurlijk op elkaar gaan afstemmen. Zorg voor dezelfde kleurtinten, accessoires en uitdeelzakjes. Op de uitnodigingen kan je altijd schrijven dat de gasten zich kunnen verkleden in het thema en een taart van hetzelfde thema zorgt natuurlijk helemaal voor de kers op de taart. Dit is allemaal heel erg leuk natuurlijk maar wat te doen als mama of papa niet zo heel erg veel tijd heeft om alle winkels in de buurt ( en zelfs uit de buurt ook) af te lopen op zoek naar die perfecte uitnodigingen, of net die bepaalde tint servetten of slingers? Tja, het feestbeest teleurstellen wil je natuurlijk zeker niet doen, dus de oplossing kan je dan vinden via www.heelveelfeest.nl 

  Hier vind je een hele grote verzameling aan thema's die zoon- of dochterlief graag op het feestje zou hebben en op deze manier heb je meteen alles samen bij de hand. Geen geren, geen stress, gewoon even via de computer of mobiel alles bestellen en het wordt netjes aan de deur geleverd. Enkel het uitpakken en versieren, dat moet je zelf nog doen.
 4. Is je kleine juffertje een échte juffrouw aan het worden, en vindt ze een high-tea party echt helemaal het einde?

  Dan kan je gerust zelf aan de slag gaan om cupcakes te maken, slappe thee te maken (en maar hopen dat ze die lusten) maar waarschijnlijk gaat mevrouw helemaal uit de bol gaan als je de tafel versiert met de leuke spulletjes van www.highteaboetiek.nl Daar vind je te gekke taartplateau's om de cupcakes tentoon te stellen, hippe versiersets voor de taart en leuke setjes van plateau en taartschep om helemaal in de stemming te blijven.

   

 5. Worden de kinderen al wat groter, en is het bij jullie de verzamelplaats voor ze gaan shoppen of een filmpje pikken, of wat tieners tegenwoordig wel willen doen in plaats van zo een saai feestje thuis onder toezicht? Ga dan voor de leuke versieringen van www.nanaas.nl 

  Daar vind je hippe en moderne versieringen die zowel voor groot als klein gebruikt kunnen worden zoals kleurrijke servetten, leuke honeycombs of de tiener-versie van traktatie-zakjes.

  Voor de tieners kan je op die manier toch een leuke, versierde kamer creëeren zonder dat ze met het schaamrood op de kaken staan omdat ze daar al veel te volwassen voor zijn.
 6. Tja, iedereen kan wel zeggen dat suiker ongezond is, dat frisdrank niet goed is voor de tanden, maar op deze ene dag in het jaar dat je kind in de schijnwerpers staat, hoort het er vaak toch wel bij. Een paar snoepjes hier of daar, een beetje suiker op de pannenkoeken, de ranja die net iets donkerder van kleur is dan anders, het kan vandaag toch wel allemaal eens.

  Wil je graag je kapoenen toch een snoepje laten proeven op deze bijzondere dag in het jaar, ga dan zeker eens kijken bij www.snoepwinkel-online.nl het gamma in deze snoepwinkel bestaat voor een heel groot deel uit de lekker ouderwetse snoepjes die je vaak zelf kreeg vroeger van oma of opa.

  Waarschijnlijk herinner je je bij het zien van deze, soms lang vergeten, lekkernijen meteen terug hoe lekker die dropjes smaakten, of hoe je stiekem een paar jelly beans in je mond propte terwijl oma met mama stond te praten.
 7. Wil je dat je kleine kapoen toch wel op zijn paasbest gekleed is, maar weet je dat je wildebras tevoorschijn gaat komen zodra de eerste gasten arriveren en wil je geen fortuinen uitgeven aan de feest-tenue?

  Neem dan zeker nog eens kijkje hier in onze winkel. Voor de meisjes zijn er nog een aantal leuke jurkjes in aanbieding en voor de baby's staan de schattigste items online. Natuurlijk vergeten we de stoere jongens niet, met leuke en stoere shirts en makkelijke, mooie kniebroeken of shorten.

   

© 2008 - 2020 kidzRhipp | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel