De mensen die ons al langer dan vandaag kennen, weten waarschijnlijk ook wel dat de webwinkel ondertussen al bijna 8 jaar online is. Nu is er in die tijd wel hier en daar wat verfraaiing gekomen, net zoals je in huis wel eens een ander kussentjes in de zetel wil, of eens een ander dekentje voor op het bed. 

Maar uiteindelijk kan je wel verfraaien, maar als je de basis af en toe eens niet deftig onder handen neemt, wordt het op den duur toch wel saai. In de winkel betekende dat dat de kleuren niet echt meer zo goed pasten bij onze winkel, hier en daar stond het een of ander toch net niet meer helemaal recht, het logo werd al wat ouder en ga zo maar door dus.

Nou moet ik dus wel even heel eerlijk zijn: ik heb wel veel ideetjes die uit mijn hoofd stromen, maar ik krijg mijn ideetjes niet omgezet naar mooie uitwerkingen. Het lukt me echt nooit, elke keer ik probeer om "op papier" te zetten wat ik in mijn hoofd zie, mislukt het altijd faliekant. De grote lijnen zijn dan meestal wel goed, maar de rest? Die staat ondersteboven, of schots en scheef of achterstevoren of hoe dan ook, maar dan toch niet zoals ik wou hebben. Blijkbaar begint zelfkennis bij het kennen van je eigen zwakheden, dus denk dat ik ondertussen wel al redelijke zelfkennis bezit, want ik weet dus dat ik dit niet alleen in orde kan krijgen.

Dankzij media als Facebook en consorten is ons netwerk de laatste jaren enorm uitgebreid, dus ben ik daar eens gaan kijken wie er wat allemaal kan en ben ik uiteindelijk bij een leuk bedrijf uitgekomen dat ongelooflijke mooie realisaties op zijn palmares heeft staan: Klein WebshopDesign.

Leonieke, de dame die achter dit bedrijf zit, liet me eerst een moodboard maken via Pinterest. Tja, uitdaging 1: ik wist wat ik wou, maar hoe moest ik dat naar beelden overbrengen. Zoeken dus maar en hopen dat ze een glazen bol in huis had, of door de computer door mijn gedachten kon lezen, want ik zag dat echt nooit goed komen op deze manier. 

Maar, zo gezegd, zo gedaan en wie nieuwsgierig is, kan ons moodboard dus nog altijd via Pinterest bekijken.  Nu ben ik geen expert, maar als ik dat board vergelijk met hoe de winkel er uiteindelijk is gaan uitzien, moet ik zeggen dat die glazen bol toch echt wel bij Leonieke op het bureau staat, want het is uiteindelijk net zo geworden als ik wou, maar hoe ze dat uit ons moad board heeft kunnen afleiden is ons nog steeds een groot raadsel.

Maar, we kijken een gegeven paard niet in de bek, ere wie ere toekomt en nog meer van die dingen. Toen ik de proefdruk zagen die ik via een bericht binnenkreeg, sprong ik al bijna een gat in de lucht, maar het eindresultaat?? Tja, dat zorgde ervoor dat ik een gat in de ... (hmm, wat is er nog hoger dan de lucht??) sprong. Jongens toch, wat was die home pagina mooi, dit was echt wat ik voor ogen had als ik dacht aan onze winkel als een online winkel in outlet baby- en kindermerkkleding. Een gezellige plek, waar je je welkom voelt en waar je graag komt snuffelen. 

Dus, met dank aan Leonieke van Klein WebshopDesign hebben we na zoveel tijd eindelijk een winkel waar we zelf terug verliefd op zijn geworden en waar ik met heel veel plezier alle dagen een groot aantal uren van mijn dag in doorbreng.

Hopelijk vinden jullie dit ook en zien we jullie vaak verschijnen in een spik en span nieuwe, blinkende omgeving.

© 2008 - 2020 kidzRhipp | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel