Ik ben een nieuwsgierig aagje. Wil graag alles weten en alles kennen. Ik vraag ook heel erg veel, en luister en lees graag mee wat mensen op het wereldwijde web plaatsen. Als het dan ook nog te maken heeft met online kopen, webwinkels en die dingen, dan lees ik zeker en vast mee. Wat me opviel is dat voor veel mensen er een grote drempel is om online te kopen bij kleine webwinkels. Nu, kleine winkels kunnen natuurlijk groeien tot grote winkels, maar als mensen twijfelen om online te kopen bij een kleine winkel, tja, dan blijft die groei natuurlijk ook achterwege. En de grootste drempel om bij een nieuwe webwinkel te kopen is toch vooral: Is die winkel wel betrouwbaar? Tja, in ons archief kan je wel lezen hoe je je een beetje kan voorbereiden om uit te pluizen of een winkel betrouwbaar is of niet, maar helemaal 100% weet je het op die manier natuurlijk ook niet. 

Daarom plaatsen we hier regelmatig winkels waarvan ik denk dat het een leuke aanvulling voor jullie shop ervaring kan zijn, en waar je 100% zeker van kan zijn dat het betrouwbare winkels zijn, net zoals je bij de bakker op de hoek zeker van je zaak kan zijn dat je het brood krijgt waarvoor je betaald.

In dat kader heb ik ook een paar collega's leren kennen die hun webwinkel met zo veel plezier en liefde runnen als wij de onze. We laten je graag kennismaken met een paar van hen, deze week wordt de spits dan ook afgebeten door Tonnie en haar fantastische winkel: All4kidsshop.

 

Wie ben jij en wat is je winkel?

Ik ben Tonnie, geboren in 1954, gehuwd, moeder en oma. Ik heb samen met mijn man meerdere webshops. Voor nu zal ik het hebben over All4kidsshop.

Waarom MOETEN de mensen bij jou kopen?

Moeten vind ik een lelijk wordt, ik zou eerder zeggen ik vind het leuk als mensen bij me willen kopen om het uitgebreide assortiment, goede kwaliteit en zeer schappelijke prijzen.

Waarom ben je met je winkel gestart?

All4kidsshop ben ik gestart toen mijn kleinzoon in 2012 net ging lopen. Hij gleed steeds uit op ons parket en oma liep er dus steeds angstvallig achteraan. In die tijd waren er wel anti slip sokjes voor baby’s (die helemaal niet lopen) maar niet voor peuters en kleuters. Ondertussen hebben we een super groot assortiment anti slip sokken voor peuters, kleuters, kinderen en zelfs voor volwassenen. Daarna kwamen de diabetes sokken, thermo sokken, maillots, dekbedovertrekken, cadeau artikelen  en ga zo maar door. All4kidsshop is dus allang niet meer alleen voor kinderen maar de naam is zo bekend dat ik het toch maar zo wil houden. All4kidsshop, niet alleen voor kids

Hoelang besta je al?

Mijn 1e webshop ben ik begonnen in 1 april 2006, ik dacht als het niet lukt kan ik altijd nog zeggen dat het een 1 april grap was. Maar het werd een succes en er zijn alleen maar webshops bijgekomen. All4kidsshop heb ik in 2012 overgenomen als lege shop en er zelf mijn draai aan gegeven.

Wat vind jij het allerleukste aan je winkel?

Het leukste vind ik dat we altijd zoeken naar nieuw assortiment, iets dat er nog niet overal te koop is. We waren 5 jaar geleden een van de eerste webshops met kerstsokken en 2 jaar geleden ook als een van de eerste webshops begonnen met kerst dekbedovertrekken. Dit jaar hebben we de Mismatched Oddsocks in het assortiment opgenomen. Sets sokken die verschillend zijn maar toch bij elkaar horen. Zoals 6 verschillende flamingo sokken. Echt iets voor mensen met lef. Heb je minder lef koop je gewoon 2 dezelfde sets dan heb je van elke soort een paar. Voor de feestdagen zijn er leuke cadeaudoosjes met deze en andere sokken.

Webwinkel of stenen winkel (of beide) en waarom?

Voor mij alleen een webwinkel, doodgewoon omdat mijn gezondheid (en wellicht ondertussen ook mijn leeftijd) het niet toelaat een winkel te beginnen. Met een webwinkel kan je je werk indelen op de momenten dat het voor mij kan. Bovendien blijft er zo ook voldoende tijd over om aandacht te besteden aan andere dingen die ik ook leuk vind. 

Hoe doe jij met je winkel aan groen?

Daar zijn we heel bewust mee bezig. We verpakken in brievenbusdoosjes, luchtkussenenveloppen en kartonnen dozen die FSC gekwalificeerd zijn (uit onze andere webshop www.enveloppenwebshop.nl). We hergebruiken alle binnenkomende materialen bijvoorbeeld als opvulmateriaal. We gebruiken zo min mogelijk plastic tenzij de fabrikant het daar al in verpakt heeft.

Wat is je beste tip voor mama’s?

De tip voor mama’s met kids die kruipen en willen gaan lopen is trek ze anti slip sokjes aan. Kinderen gaan vandaag aan de dag steeds later lopen omdat ze uitglijden op de gladde vloeren die we hebben. Zoals laminaat, parket, zeil. Doordat ze bij de 1e probeersels wegglijden stellen ze het proberen uit en gaan ze steeds laten lopen. Anti slip sokken geeft ze zelfvertrouwen en ze lopen veel zekerder zonder steeds te vallen. Er zijn veel gastgezinnen en kinderopvang bedrijven die het al voorwaarde stellen en dat is niet voor niets. Verder zou ik alle mama’s de tip willen geven durf op je gevoel af te gaan. Je kent je eigen kind het beste en weet ook het beste waar ze behoefte aan hebben. Vergeet vooral niet te genieten van ze want de tijd vliegt zo aan je voorbij. Maak tijd en aandacht voor elkaar.

Wat vind jij het allerleukste aan kinderen?

Kinderen zijn heerlijk open en eerlijk. Durven nog gewoon te zeggen wat ze ergens van vinden. Toen ik voor mijn verjaardag een prachtige metalen ketting van man had gekregen en aan mijn kleinzoon vroeg hoe vind je hem kwam hij hem van dichtbij heel nauwkeurig bekijken en zei hij is mooi maar ik vind een gouden toch mooier oma. (en dan maakt het voor hem niet uit of hij goud of goudkleurig is) Ook is hij altijd benieuwd naar nieuwe dingen in de webshop en heel duidelijk over wat hij mooi vind of niet. Hij is ook mijn echte ambassadeur voor de Oddsocks. Hij heeft verschillende sets en draagt nooit meer gelijke sokken. Iedere ochtend zoekt hij zelf uit welke 2 sokken die dag vriendjes mogen zijn en aan gaan. Hij verteld ook aan iedereen die het horen wil dat ze van oma komen van de all4kidsshop.

Hoeveel kinderen zou je hebben in je ideale wereld en waarom?

Pff lastige vraag. Ik heb er zelf 2 (die ondertussen al ruim volwassen zijn) en dat vond ik een mooi aantal. Maar iedereen bepaald zijn eigen ideale gezinssamenstelling. Met alle ellende die je in de kranten leest en op tv ziet denk ik wel eens begin helemaal niet aan kinderen bespaar ze deze ellende. Maar door de eeuwen heen is er altijd wel iets geweest wat niet leuk was en hebben mensen toch steeds een kinderwens gehouden. Ik had niet zonder kinderen willen zijn. Er is niets leukers dan in je kind de trekjes van jezelf en je partner terug te zien. Mee te mogen maken hoe zo’n hummeltje opgroeit tot een eigen persoonlijkheid, de wereld te mogen zien door de ogen van een kind. Dat dat zich nu weer herhaalt met onze kleinzoon is heerlijk om dat mee te mogen beleven.

Wat is jouw unieke geluksmoment?

Voor de webshop is dat als ik leuke dingen kan inkopen en alle bestellingen iedere dag op tijd de deur uit zijn. Persoonlijk geniet ik het meest van gelegenheden samen met de mensen die me lief zijn dat hoeft niet eens iets groots te zijn gewoon een woensdagmiddag met mijn kleinzoon spelletjes doen geeft me ook al enorm veel plezier.

Zomer of winter? En waarom?

Allebei niet. Ik ben een herfst en voorjaars mens. De zomers zijn me snel te warm en in de winter heb ik een enorme hekel aan regen, sneeuw en gladheid. In het voorjaar geniet ik van alles wat weer gaat groeien en bloeien en in de herfst vind ik de kleurenpracht van de natuur geweldig. Kastanjes zoeken, herfst bladeren drogen en van alles voorbereiden voor de naderende feestdagen.

Welke quote is op jouw lijf geschreven?

Wacht niet tot later met het nastreven van je idealen. Als je iets heel graag wilt is er altijd een kans dat het je gaat lukken. Waarom zou je die kans nu niet benutten.

Ben jij nu ook zo benieuwd als ik naar die fantastische winkel All4kidsshop? Neem dan snel een kijkje via: https://www.all4kidsshop.nl/ want speciaal voor jullie, onze lezers, geeft Tonnie tot en met 15 januari een speciale korting. Wil je hier van profiteren? Vermeld dan zeker je kortingscode kidzRhipp en krijg bovenop de fantastische prijzen nog eens een extra korting van 10%.

© 2008 - 2020 kidzRhipp | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel