Met zijn allen fuiven, of toch niet?

Met al die maatregelen tegen het Corona virus is er een groep kinderen die het echt wel niet zo goed hebben nu. De kinderen die nu namelijk verjaren. Als kind is je verjaardag echt nog een dag om naar uit te kijken: cadeautjes, traktaties in de klas en natuurlijk het verjaardagsfeestje. De beste dag van het hele jaar: een massa vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen, plezier maken en het beste van al: de enige dag dat je ouders eens niet zeggen dat je wat stiller moet spelen.

Dezer dagen worden er echter geen feestjes gegeven, want dat mag niet. Je moet in je kot blijven en je vriendjes moeten wegblijven. Ook al ben je niet ziek, ook al is er niemand bij hen ziek, het mag echt niet. Maar ja, daar zit je dan: een heel jaar ouder, met een kroon op je bol en ballonnen in huis, maar niemand om mee te spelen. 

Geen nood, ooit trekt het allemaal wel voorbij, daar moeten we op blijven hopen, en dan wordt het een knalfuif. Omdat het natuurlijk dan drukker dan ooit gaat worden in de binnenspeeltuinen, zwembaden of waar je ook je feestje wou houden, hebben wij een oplossing om er thuis een knalfuif van te maken: Thuisfuif.

Je moet als ouder niet eens fantastische verbeelding hebben of super creatief zijn, want Thuisfuif zorgt ervoor dat het zowieso een knalfuif wordt en alles wat je moet weten en doen staat lekker makkelijk in een draaiboek beschreven. Dus, enkel maar lezen en doen wat er beschreven staat en de kinderen maken er automatisch een fantastisch feest van.

 

Wie ben jij en wat is je winkel?

Ik ben Gera, moeder van 3 prachtige kinderen. Sinds de geboorte van de oudste ben ik thuis om zelf voor ze te zorgen. Ik vind het heerlijk om met of voor ze bezig zijn. Zo kan ik gerust al een paar maanden voor hun verjaardagen beginnen met nadenken over hun kinderfeestjes. Vanuit die interesse is mijn webshop Thuisfuif ontstaan. Op Thuisfuif vind je draaiboeken en bingospellen in verschillende thema's. En niet onbelangrijk: ze worden aangeboden voor een klein prijsje! Ik vind het belangrijk dat het voor iedereen te betalen is. Gewoon omdat een feestje niet duur hoeft te zijn!

Waarom MOETEN de mensen bij jou kopen?

Zoals hierboven ook al een beetje staat bied ik de feestjes aan voor kleine prijsjes. Dure feestjes zijn er genoeg te vinden maar dat is niet voor iedereen haalbaar.

Waarom ben je met je winkel gestart?

Ik ben heel graag bezig met kinderfeestjes en help ook graag kennissen hierbij. Omdat ik meer ideeën heb dan dat mijn kinderen feestjes vieren ben ik een site begonnen. 

Hoelang besta je al?

In mei 2019 is mijn site online gegaan! En gelukkig kwamen ook meteen de bestellingen binnen!

Wat vind jij het allerleukste aan je winkel?

Vooral dat je het vanuit huis kunt regelen. Ik kan heerlijk er mee bezig zijn en toch ook zelf de kinderen uit school halen en tijd voor ze nemen.

Webwinkel of stenen winkel (of beide) en waarom?

Alleen een webwinkel. Ik zou ook niet anders willen.

Hoe doe jij met je winkel aan groen?

De klant bepaald zelf hoe groen je een feestje gaat geven. Het draaiboek of de bingo moet natuurlijk geprint worden maar verder kun je met gebruik van eigen servies en weinig plastic uitdeelcadeautjes heel wat onnodig afval te voorkomen. 

Wat is je beste tip voor mama’s?

Vier je kinderfeestje lekker thuis! Je spaart er zoveel geld mee uit! En het is heerlijk als je na een geslaagd feestje te horen krijgt dat de kinderen genoten hebben!

Wat vind jij het allerleukste aan kinderen?

De speelsheid en de fantasie die ze daarbij gebruiken.

Hoeveel kinderen zou je hebben in je ideale wereld en waarom?

Ik heb er drie en ben er blij mee!

Wat is jouw unieke geluksmoment?

Genieten van kleine dingen! Ik probeer het nog veel meer te doen!
Een gezellige high tea thuis of gewoon een spelletje met de kinderen spelen.

Zomer of winter? En waarom?

Absoluut zomer! Ik ben niet zo van de sneeuw en het ijs! Ik geniet veel meer van het buitenleven!

Welke quote is op jouw lijf geschreven?

Ehh ik heb geen persoonlijke quote. Voor Thuisfuif is dat: Groots feest voor een klein prijsje!

Nou, we hopen dat we jullie deze keer weer een leuke tip hebben kunnen meegeven om je kinderen een mega-fantastische dag te kunnen beleven. En vergeet zeker niet een kijkje te gaan nemen bij deze wonderlijke mama die het allemaal voor elkaar kan krijgen.

© 2008 - 2020 kidzRhipp | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel